Feestzaalen in Mortsel

Gabriella Catering beschikt over 3 zalen die uitgerust en aanpasbaar zijn volgens de vereisten en de aard van het evenement. Voor meer informatie over de indeling van de zalen, het maximum aantal personen, de organisatie ervan, maar ook de beschikbaarheid en de reservering van een zaal, gelieve onderstaand formulier te gebruiken!

0

personen

Zaal 1

0

personen

Zaal 2

0

personen

Zaal 3

Een evenement organiseren is een uitdaging, ongeacht de omvang ervan. De keuze van de locatie is cruciaal omdat deze de kwaliteit van het evenement aanzienlijk kan beïnvloeden. In die zin zijn er verschillende opties voor evenementenlocaties die kunnen worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de organisator.

Hieronder bekijken we drie verschillende feestzalen met verschillende capaciteiten en bespreken we de optimalisatie en het voordeel van online reserveringen.

  • ZAAL 1 (100 pers.)
  • ZAAL 2 (80 pers.)
  • ZAAL 3 (50 pers.)

De feestzaal met 100 zitplaatsen is de grootste van de drie opties. Deze zaal is geschikt voor grote evenementen zoals zakelijke conferenties, prijsuitreikingen, bruiloften of doopfeesten. Deze zaal heeft ook een podium.

Het is een geweldige optie voor organisatoren die op zoek zijn naar een ruime en goed uitgeruste zaal die kan worden aangepast aan de vereisten van het evenement.

De zaal met 80 zitplaatsen is een uitstekende keuze voor middelgrote evenementen zoals productlanceringen of zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor privéfeesten.

Deze zaal is ruim en biedt een meer formele en elegante omgeving. Ze kan worden aangepast aan de gebruikte decoratie, maar ook aan de opstelling van een eventuele dansvloer. Zo kan het evenement nauwkeuriger en efficiënter worden georganiseerd.

De zaal met 50 zitplaatsen is een geschikte optie voor kleinere evenementen zoals conferenties, seminars, workshops of privéfeesten. De ruimte is intiem en comfortabel ingericht en biedt een vriendelijke en gastvrije sfeer. Het voordeel van deze ruimte is dat ze kan worden aangepast aan de wensen van de organisator, zodat de juiste sfeer voor het evenement kan worden gecreëerd.

Reserveringen feestzalen en menu's

Online reserveringsformulier

Let op : Uw reservering dient gevalideerd te worden.
Afhankelijk van de gekozen contactmogelijkheid ontvangt u binnen 24 uur een antwoord. Wij danken u!